Hoe herken ik vroege zwangerschapssymptomen? Wat is de beste manier om zwanger te worden? Hoe werken ovulatietesten? Vanaf wanneer kan ik een zwangerschapstest doen? Hoe werkt het nou precies met de bevruchting? Wat zijn innestellingsbloedingen? Op deze en veel meer vragen probeer ik op deze site antwoord te geven. Staat je vraag er niet bij? Aarzel niet om hem alsnog te stellen.

2 opmerkingen:

Mar zei

Dag Rosa,

Wilde je een mail sturen maar omdat ik (net) een mac heb lukt me dit niet (zal je de details besparen). Normaal reageer ik nooit op info / blogs etc, maar deze keer een uitzondering. Allereerst natuurlijk omdat het om een emotioneel onderwerp gaat, dat werkt een eventuele reactie in de hand. Maar voornamelijk omdat ik je schrijfstijl, helderheid en humor erg goed en bijzonder vind. Dank daarvoor!

grt Mar

Anoniem zei

hoi rosaa ik zit ergens mee mag ik het aan jou vragen heb 4weke gelede sex gehad ik slik de pil maar deed zonder condoom heb 3dage gelede test gdaan een twijfel de nader was duidelijk nee volgende dag werd ik ongesteld moet ik me zorge make heb u wel steke in me buik en op geblaze gevoel kan ook door teveel ete kome gr m